ienupar05 a scris:
Hotarasem sa va las in pace dar vreau sa sa mai spun un cuvintel.
Vedeti, in prostia lor cred, ca numai prin proces se pot incasa penalitati FALS.Daca stiau sa studieze articolul de lege procedau corect in intocmirea documentelor iar eu nu aveam de ce sa ma mai agat.Oricum nu am ce pierde incerc sa-i combat in instanta poate am castig de cauza si-i invat si meserie..
Mii de multumiri pentru rabdarea acordata
E posibil orice.
Preluand proaspat o asociatie am gasit un restantier de peste doi ani . Ca sa nu depasesc termenul de prescriptie de 3 ani am intentat imediat actiune in instanta (fara nici o somatie) cu datele ce le aveam de la vechea conducere a asociatiei . Actiunea a fost acceptata, restantierul a fost citat de judecatorie. A venit la asociatie cu 2 zile inainte de termenul de judecata si a achitat toate datoriile mai putin penalizarile. In instanta a cerul un expert pentru recalcularea penalizarilor. Instanta a stabilit un expert care a venit la asociatie , amuncit cateva zile si pe baza dosarelor , facturilor, chitantelor, etc. a recalculat penalizarile. Aici vine ineditul : penalizarile calculatre de expert ( care a fost platit cu 800 ron de catre restantier) au iesit mai mari decat cele pretinse de asociatie. De ce ? Pentru ca administratorul a mai avut si cateva luni cand nu calculase penalizarile.
Poate va foloseste experienta noastra.
Daca tot sunteti in domeniu calculati-va singur penalizarile, prezentati-le la instanta sau la asociatie si achitati-le.