Alin Paidiu 
	    	Avocat

Alin Paidiu 
	    	Avocat	    

Alin Paidiu, Avocat
 Alin Paidiu, Avocat 	
			 Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

In ce mod raspund asociatii in cadrul unei societati comerciale ? Exista o limita sau raspunzi orice paguba ar fi ?
~ final discuție ~
 simona_gabriela85	                   

In cazul in care unei persoane fizice ii sunt invocate datori de catre terte persoane, finante etc. poate fi executat silit si pentru bunurile apartinand ... (vezi toată discuția)
	                    simona_gabriela85	                   

In cazul in care unei persoane fizice ii sunt invocate datori de catre terte persoane, finante etc. poate fi executat silit si pentru bunurile apartinand ... (vezi toată discuția)

cgandreea	                   

Vreau sa imi deschid o firma si vreau sa stiu ce este mai avantajos pentru mine.
Multumesc  (vezi toată discuția)
	                    cgandreea	                   

Vreau sa imi deschid o firma si vreau sa stiu ce este mai avantajos pentru mine.
Multumesc  (vezi toată discuția)

ibanica	                   

Buna ziua!
Sunt cetatean roman si as dori sa infiintez, in parteneriat cu un cetatean strain, o firma in Romania care sa aiba ca obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
	                    ibanica	                   

Buna ziua!
Sunt cetatean roman si as dori sa infiintez, in parteneriat cu un cetatean strain, o firma in Romania care sa aiba ca obiect de activitate ... (vezi toată discuția)