avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarirea penala in tortura psihica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarirea penala in tortura psihica

este de ajuns comportamentul mai multor persoane impotriva subiectului pentru inceperea urmaririi penale? pe art 267 cod penal, atata timp cat este aproape imposibil sa ai comunicarea dintre complice si autor sa dovedesti indrumarea?

concluzie, care sunt probele suficiente si necesare pentru inceperea urmaririi penale in cazul infractiunii de tortura psihica?
Chestia cu programarea fiintei umane sa ucida si sa uite pe urma ca a ucis este o teorie paranoida a conspiratiei. Programul MKUltra a incercat acest lucru, dar n-a dat rezultate. Nu se pot produce "candidati manciurieni" prin manipulare psihologica.
una se spune si alta se face. asta se incerca, la fel si cazul caderii unei persoane de la 20 metri.
sunt 2 variante reusite: E>L>Gallo impotriva lui reagan in 1987. a uita=a sterge memoria intr-un ospiciu
si "complicele tortionar"-care se lasa indrumat,condus de profesionist , pe motiv ca il invata in interesul profesionistului, pentru a tortura persoana ,cel mai simplu prin suprimarea vointei si sa salveze pe cineva. astfel ca fara sa stie produce conflictul

associated press,cred ca am scris bine, a creat un material bine documentat despre CIA si arestul secret din Romania; ce e curios, e ca un ofiter din SRI a incercat sa distraga atentia catre turism sau i se parea mai interesant de ce francezii au reusit ce romanii habar nu aveau.
in 2012 am facut mai multe plangeri penale, cercetarea terenului
boicotul era pe diferite nivele
1. sa te prezinti in fata procurorului si sa scrii exact ,fara sa te uiti sau sa iti amintesti ce ai detaliat intr-o plangere penala ( e aproape imposibil), pentru ca au loc mai multe actiuni in viatza unei persoane
2.DIICOT- nu au responsabilitate decat in 2 grame de iarba, nu si in disparitii, tortura si terorism
3.dupa aia am vazut ca atunci cand te duci in fata unui procuror trebuie sa se incheie un proces verbal altfel nici nu ai fost acolo
4.casarea cauzei daca se trimit cel putin 2 plangeri consecutiv,
concluzie, persoana uita pentru ce e platita, e mai usor sa stai si sa nu faci nimic

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
In cazuri de autism sever oamenii nu au emotii. Asa ca nu e de mirare ca un autist n-are emotii.

Nu trebuie sa credeti tot ce se scrie pe internet, nimeni nu controleaza daca autorii materialelor publicate pe internet sunt sanatosi din punct de vedere psihic.

Inclin sa cred ca tortura psihica invocata nu e de competenta unui tribunal, ci a unui medic psihiatru. De exemplu, articolele de ziar pot fi informative pentru public dar nu constituie probe intr-un proces.

Altfel, exista cateva zeci de mandate de arestare pentru tortionari americani care au rapit si torturat cetateni europeni in cadrul inchisorilor secrete ale CIA. Vezi [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
tgeorgescu, utilizator
la tratamentul in urma torturii psihice se invoca si marturia persoanei care ar trebui trimisa catre un procuror de caz, putand deveni proba in dosar

nu e vorba de medicamentatie, e vorba de consiliere antidiscriminare, daca e posibil interventia in mediul persoanei, etc

bineintees, a disparut autorul moral, a disparut tortura
la fel un proces public sau un scandal public

s-a facut diferenta dintre a fi informat=a fi probat

la fel cum am vazut caz de hartuire prin instigare asupra unui minor sa zicem , participantii fiind tot minori
in acelasi timp instigatorul a invatat "victima" sa ridiculizeze fapta
nu stia nimic despre tortura, nu a existat tortura

Daca nu aveti dovezi, vorbiti vorbe goale, iar procurorii va iau de procesoman daca nu de nebun.

Alte discuții în legătură

Tortura pe viata: acuzat de furt, fara probe pablodaniel pablodaniel exista 2 tipuri de torturi: una creata in manipularea in masa si alta savarsita sub umbrela anchetei vreau sa intreb despre cea savarsita sub umbrela unei ... (vezi toată discuția)
Tortura si jocurile operative andreit2 andreit2 Buna ziua. As dori sa supun discutiei mai multe topicuri legate de cateva situatii atipice si as dori sa aflu parerea unor persoane cu experienta in materie ... (vezi toată discuția)
Ce sumă de bani poate acorda instanța părții vătămate? Kakanannsjoxxkakqnnskxkskanqnn Kakanannsjoxxkakqnnskxkskanqnn Fratele meu a avut o altercație intr un spațiu public . Un individ l a acostat , fratele meu fiind cu familia , înjurând ul . In urma înjurăturii cei doi ... (vezi toată discuția)