avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare, insulta, calomnie- ce ma sfatuiti sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare, insulta, calomnie- ce ma sfatuiti sa fac?

BUNA ZIUA, CAND AVEAM 14 ANI AM CUNOSCUT O PERSOANA CARE, TOTAL DEZINTERESAT, M-A AJUTAT IN VIATA. MI-A DAT SFATURILE POTRIVITE, M-A SPRIJINIT, MI-A FOST UN MENTOR. EU AM PLECAT DIN TARA, M-AM CASATORIT, IAR ACUM, DUPA 25 DE ANI, CHIAR AM VRUT SA II MULTUMESC PENTRU CE SUNT ASTAZI. AM TRIMIS UN E-MAIL DE MULTUMIRE, DAR AM PRIMIT UN MAIL DE LA O DOAMNA CARE SPUNE CA E SOTIA D-LUI SI CARE MA INJURA, MA DISCREDITEAZA, MA CALOMNIAZA... IAR EU CHIAR NU AM AVUT NICIO TREABA CU PERSOANA RESPECTIVA! MI-A FOST UN PARINTE, ASA CUM NU MI-AU FOST PARINTII MEI. VROIAM SA FUG DE ACASA DIN CAUZA BATAILOR, VROIAM SA FAC MULTE TAMPENII CA SA SCAP DE COSMARUL IN CARE TRAIAM, IAR D-LUI M-A INVATAT CE E BINE SI CE NU. ATAT! DATORITA D-LUI MI-AM VAZUT DE VIATA MEA, AM FACUT 2 FACULTATI, AM O FAMILIE FRUMOASA... CE ESTE RAU IN A SPUNE " MULTUMESC"? PUR SI SIMPLU IMI FACEAM INTR-O SEARA ANALIZA VIETII SI MI-AM DAT SEAMA CA NU I-AM ZIS NICIODATA ACESTUI OM CA II MULTUMESC.
DAR PRIMESC ZECI DE MAILURI DE LA PERSOANA CARE SPUNE CA E SOTIA D-LUI SI MA FACE IN TOATE FELURILE, MA AMENINTA, MA INJURA, MA BLESTEAMA... TOT CE VREAU ESTE SA INCETEZE!
CUM SA FAC ACEST LUCRU?
AM PASTRAT E-MAILURILE DREPT DOVADA.

MULTUMESC
Nu ati incercat sa contactati direct persoana in cauza ?
Insulta si calomnia in temeiul deciziei RIL promovat de procurorul general al ICCJ nu se mai afla sub incidenta penala
Din discutii nu ati dedus cauza acestui comportament ?
O actionati in judecata si ii cereti daune sau o lasati in plata Domnului, o sa inceteze dupa o perioada, n-o mai luati in seama. Poate luati in calcul sa va schimbati adresa de mail.
Dupa intrarea in vigoare a noului cod penal, ii puteti face plangere la poitie pt hartuire.
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule, deoarece lectura unor astfel de texte este extrem de obositoare, iar pe de alta parte, o astfel de actiune poate fi interpretata ca fiind agresiva fata de ceilalti ultilzatori ai forumului ( pct.1.2 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
Din pacate, nici macar nu o cunosc pe Doamna!
Am incercat sa vorbesc, am pastrat un ton civilizat, i-am explicat ca eu nu am mai fost in localitatea respectiva de 12 ani si ca acum locuiesc in strainatate si ca am familie si copii... dar a fost mai rau! Habar n-am... Nu pot sa imi dau seama.. Imi pare rau ca nu pot da mesajele Doamnei.... E ceva ce nu imi imaginam ca poate exista!

Buna ziua, Imi cer scuze pentru majuscule, nu a fost cu nicio intentie, doar ca eu am probleme de vedere si vad mai bine majusculele.
Multumesc pentru sfat!
Cu deosebita stima,
Claudia Nastase

Nu vreau decat sa ma lase in pace, nu am ce daune sa ii cer... Nu vreau de la aceasta persoana decat sa ma lase in pace.
Eu nu ii fac nimic, dar a sunat la mine la serviciu, a zis ca ii distrug eu familia, a sunat la sefii sotului meu... S-a interesat de noi, de unde lucram, ce facem... Iar eu tot ce am facut a fost sa dau un mail cu " Multumesc"! Asta a fost tot! Trebuie facut ceva sa fie oprita! Noi nu lucram in tara si putem avea probleme aici la serviciu din cauza a ceea ce face!
I-am explicat ca noi nu stam in tara, nu avem de gand sa mai ajungem in acel orasel unde am crescut eu pentru ca nu ne mai leaga nimic, ca nu am fost acolo de 12 ani si nici nu mai ajungem curand... Nici nu mai stiu ce nu am explicat, dar ... parca a innebunit!
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jignire pe internet daniella28 daniella28 buna ziua,vreau sa stiu ce pateste o persoana care m-a jignit foarte tare pe internet,facandu-ma in toate felurile dar nestiind nimic despre mine,daca o pot da ... (vezi toată discuția)
Probleme in familie floridan floridan Buna ziua.Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Stau la socrii mei si nu prea ne intelegem.De cativa ani buni, soacra mea ma vorbeste de rau peste tot si ... (vezi toată discuția)
Am apelat 112 si, pentru ca am fost transferat de prea multe ori, am injurat si am inchis. pot pati ceva? niq267 niq267 Buna ziua. Aseara eram cu prietenii intr-un club si stateam baricadati in masini pentru k un grup mai mare vroiau sa ne altoiasca si am sunat la 112 ca sa chem ... (vezi toată discuția)