avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

daca unul din soti a intentat divort,nu au copii minori dar celalalt sot nu s-a prezentat la prima infatisare si presupunem ca nu se va prezenta in continuare deoarece nu e de acord cu divortul cat timp va dura divortul si cum trebuie sa procedeze cel care a intentat divortul ca sa se incheie favorabil?
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 10:14, 5 Ianuarie 2013
Eu v-as fi recomandat divortul prin mediere, care este rapida si mai putin costisitoare. Actiunea fiind in curs de judecare in instanta, solutionarea cauzei de catre instanta se va face in maxim 3 termene, la care obligatoriu va trebui sa participati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paratul nu se prezinta la proces andreipotorac andreipotorac Buna seara, Avem un proces in derulare, in care paratul nu s-a prezentat niciodata si nici nu si-a angajat un avocat sa il reprezinte. Si au fost mai multe ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces de divort elenalili elenalili As vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu te prezinti la procesul de divort intentat fara motiv de partener. Au fost 2 citatii la care nu s-a prezentat din ... (vezi toată discuția)
Divort alexandra_iuhas alexandra_iuhas As vrea sa stiu si eu in cat timp se poate finaliza un divort daca unul dintre parteneri nu este prezent? Si cat timp am la dispozitie dupa terminarea ... (vezi toată discuția)