avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurat pe un site online.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurat pe un site online.

Pe un forum, unde vand laptopuri si telefoane, o persoana ma injura/insulta, ia in "bataie de joc" mereu. Nu stiu cine e persoana aia, adica nu am dovezi ca e ea. Pot depune plangere la politie si sa afle cine e? Nu de alta, dar am aflat ca cica calomnia nu mai este incriminata... de legea penala.
Cel mai recent răspuns: rpiupiu , utilizator 17:18, 11 Ianuarie 2013
:offtopic: Interventie moderator: Va rog sa ramaneti la topicul deja deschis. Multumesc

rpiupiu a scris:

Tzeparul a de pus conversatii de mess si e-mailuri la dosar. nu stiu de ce i s-au luat de bune la procuror... insa eu vreau acuma sa cer o expertiza... insa el zice ca "nu mai stie parola de la contul ala" si e-mailurile le-a sters dupa ce le-a dat la parchet...

...evident... ca acele e-mailuri nu au existat. cum pot demonstra ceva ce nu a existat?

Nu e vorba despre aceeasi fapta, dar daca doamna moderator insistat...

Tzeparul a de pus conversatii de mess si e-mailuri la dosar. nu stiu de ce i s-au luat de bune la procuror... insa eu vreau acuma sa cer o expertiza... insa el zice ca "nu mai stie parola de la contul ala" si e-mailurile le-a sters dupa ce le-a dat la parchet...

...evident... ca acele e-mailuri nu au existat. cum pot demonstra ceva ce nu a existat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnai ContSters194965 ContSters194965 insulta si calomnia mai sunt incriminate penal? daca sunt doar infractiuni de cod civil de ce in urma unor astfel de acuzatii , in paranteza fie spus eram ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului pe internet flu flu :((Problema: In vara anului 2008 m-am inscris pe un joc online, numit triburile.ro. Toate bune si frumoase pana cand am intrat pe forumul acestui joc, si ... (vezi toată discuția)
Problema cu un fost instructor scoala de soferi. bunicu bunicu Pe un forum din iasi, unde locuiesc eu, am postat, dupa obtinerea permisului, un mesaj de “recomandare” a fostului meu instructor, unde am spus ... (vezi toată discuția)