avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare contabila raport z
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare contabila raport z

buna ziua
va rog sa imi spuneti cum se inregistreaza raportul z la iesiri. se inregistreaza fiecare bon de pe raport sau se inregistreaza o singura data si se cuprind toate produsele de pe raport.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 08:57, 6 Ianuarie 2013
Fiecare iesire se inregistreaza pe baza bonului fiscal emis.
Mie-mi scapa ceva aici.
E vorba de raporul zilnic, "z" emis de casa de marcat?Sau de bonul fiscal pe post de chitanta care insoteste factura?
ma refer la raportul emis de casa de marcat
In fiecare zi , la casa de macat se emite un numar de bonuri fiscale, in functie de numarul de clienti.La finalul zilei, raportul zilnic, z, reprezinta suma tuturor vanzarlor/iesirilor din data respectiva.Acest z final se inregistreaza in contabilitate, nu fiecare bonulet in parte.
dar daca tin evidenta cantitativ valoric, inseamna ca pe baza raportului inregistrez o iesire si trec toate produsele vandute intr-o zi?
multumesc

Alte discuții în legătură

Bon fiscal eronat maria2010 maria2010 Buna seara, ce trebuie sa fac daca din greseala am batut un bon cu o suma mai mare in casa de marcat si am dat bonul respectiv clientului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)