avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,

Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui

cu stima,
Cel mai recent răspuns: nagybela , utilizator 16:18, 6 Ianuarie 2013
Cand executorul judecatoresc va remite creditorului titlul executoriu cu mentiunea ca debitorul nu are nici un bun urmaribil.
Multumesc pentru raspuns
Aproximativ cat poate sa dureze un asfelde urmarire.

Depinde de interesul si de staruinta creditorului
Executorul judecatoresc ,cu scopul legitim de recuperare suma dispusa de instanta de judecata,
poate analiza bunurile in evidenta ,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Procedura de executare silita se poate desfasura /prelungi pe parcursul mai multor ani
multumesc pentru raspuns

Eu cum pot sa aflu daca sunt inca urmarit de o firma de recuperatori daca nu am nici un imobil pe numele meu sau masina ce sa-mi recupereze.
teoretic trebuie sa primiti acte din partea executorului judecatoresc Chiar daca nu detineti in evidenta bunuri mobile/imobile,executorul judecatoresc poate starui la cererea creditorului in interesul de recuperare debit acumulat inclusiv prin poprire asupra drepturilor salariale-prezente si viitoare

Alte discuții în legătură

Contract imprumut camelia_g camelia_g 1. Cam care ar fi costurile [b]totale[/b] pentru executarea unui contract de imprumut in valoare de 10500 RON ? (Am inteles ca executorul poate sa aiba un ... (vezi toată discuția)
Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat blecota blecota Asa cum reiese din titlu, nu am mai achitat un credit iar urmare a acestei fapte am fost somat de catre un exectuor judecatoresc sa achit datoria in urma unei ... (vezi toată discuția)