avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Jandarmerie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Jandarmerie

buna ziua, am si eu o intrebare: aseara in jurul orei 1 noaptea eram pe spaiul independentei(podul de la izvor) si am aruncat 2 petarde in apa iar jandarmii m-au oprit deoarece tulburam linistea locatariilor, eu am incercat sa le explic ca le aruncam in apa tocmai ca sa nu deranjez locatarii, in procesul verbal la alte observatii au scris ei " recunoaste fapta" altceva nu am fost lasat sa scriu. amenda a fost 250ron deoarece sunt minor. As dorii si eu sa stiu niste lucruri: daca o platesc la sfarsitul lunii tot 250ron platesc sau mai mult? si am inteles ca dupa ce o platesc trebuie sa ma duc pe strada jandarmeriei, la sediul lor sa depun copie dupa chitanta, accea copie nu poate fii trimisa si prin email sau posta?

Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 12:47, 6 Ianuarie 2013
Platiti aceeasi suma indiferent de data la care se achita. La amenzi nu se calculeaza majorari si penalitati de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am cumpărat cu mari eforturi un apartament, iar ... claudiaivan claudiaivan Bună ziua, am cumpărat cu mari eforturi un apartament, iar acum am realizat ca viata mea e un calvar. La et superior locuiește un arestat la domiciliu, ... (vezi toată discuția)
Amenda penala pentru posesie de..robinet gatansfyllon gatansfyllon Sa trec in paine: aseara, in jurul orelor 22, am fost oprit si perchezitionat de un echipaj de jandarmerie, in urma caruia s-a gasit asupra mea un.. robinet. ... (vezi toată discuția)
Amendat de jandarmerie csc1992 csc1992 Salut. Aseara 06.03.2016 dupa meciul Dinamo - fcsb la iesirea din stadion a venit un jandarm la mine care mi-a spus sa vin cu el, dupa ce m-am dus unde am fost ... (vezi toată discuția)