avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CARNET CONDUCERE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CARNET CONDUCERE

daca am pierdut carnetul de conducere inca valabil(expira 2016) noul carnet valabilitatea lui este pina in 2016 cand expira celalant sau este de 10 ani cat.b,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:24, 6 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
daca va numarati printre ghinionistii care nu reusesc sa isi obtina un nou permis de conducere pana in 19.01.2013 iar permisul se afla in perioada de valabilitate, a fost pierdut, furat, deteriorat, nu se mai elibereaza un nou permis ci se va elibera un DUPLICAT cu aceeasi perioada de valabilitate cu a permisului pierdut, furat, deteriorat.

cu alte cuvinte, daca reusiti sa il schimbati pina la data intrarii in vigoare a schimbarii oug195, veti beneficia de o noua perioada de valabilitate de 10 ani, in caz contrar se va elibera un duplicat cu valabilitate pana in 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in domeniul rutier ioanlada ioanlada daca î-mi expira permisul in 2017 si îl pierd in 2016 mi se elibereaza altul fara a se cere examinari medicale . dar pe ce perioada 1an sau 10 ani? (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea permisului de conducere dupa divort SPavel SPavel Dupa divort am schimbat numele (am revenit la numele anterior casatoriei) in aceasta situatie permisul de conducere este valabila ? (vezi toată discuția)