avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Exista o data limita ptr.virarea banilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Exista o data limita ptr.virarea banilor redirectionati - 2% din imp.pe venit

Cum pot afla daca banii redirectionati (2%din imp.pe venit) aferenti anului 2011 au fost virati sau nu? Si eventual cand vor fi virati?
Cel mai recent răspuns: evasinai , utilizator 11:38, 16 Ianuarie 2013
Daca ati completat Declaratia 230, cu siguranta ca au fost virati. Puteti intreba organizatia non-profit la care ati redirectionat impozitul.
Am completat D230 si eu si mai multi proprietari ptr redirectionarea a cei 2% la Asociatia de proprietari , si l-am depus in termen la finante anul trecut. Asociatia de propr. pana la aceasta data nu a primit acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2% din impozitul pe venit evasinai evasinai Putem dona cei 2% din impozitul pe venit in contul unei ASOCIATII DE PROPRIETARI , care este o entitate nonprofit. Stie cineva sa spuna cand se fac viramentele ... (vezi toată discuția)
Redirectionare 2% din impozit robertaarmena robertaarmena Buna seara! Se pot redirectiona cei 2% din impozit catre un sindicat? Si daca da, ce pasi trebuie sa faca sindicatul pentru aceasta? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Doi la suta din impozit faraC130 faraC130 Buna ziua Stiu ca pot directiona doi la suta din impozitul pe venit catre anumite societati non profit sau alte categorii. Am citit mai multe si pe net si pe ... (vezi toată discuția)