avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare taxa prima inmatriculare

Buna ziua
doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare
si cine ma poate ajuta
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: soare victor , utilizator 11:20, 27 Februarie 2009
ma declar castigator final al acestui proces privind recuperarea taxei de prima inmatriculare[6000lei plus dobanda in cazul meu.
ieri s-a judecat recursul si castig de cauza am avut tot eu. recurs respins. dosar 6569/121/2008 galati
tin sa multumesc la toti cei care au avut amabilitatea de a-mi oferi sfaturi sau raspunsuri la intrebarile mele.
MULTUMIRI CALDUROASE ADRESEZ IN SPECIAL DOAMNEI[D-REI] OANARALOOKA CARE MI-A TRIMIS O INTAMPINARE LA RECURSUL CARE URMA SA SE JUDECE
VA MUTUMESC FOARTE MULT SI VA RAMAN RECUNOSCATOR STIMATA DOAMNA.
CU MULT RESPECT
SOARE VICTOR GALATI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot recupera taxa de prima inmatriculare trutaanca trutaanca imi pot recupera taxa de prima inmatriculare pentru un autoturism inmatriculat in romania la data de 20 noiembrie 2008 daca dau statul in judecata? (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare butnarsimonaelena butnarsimonaelena In octombrie 2007 am achizitionat pe firma un ford mondeo, in leasing, si in noiembrie 2007 am achitat taxa de prima inmatriculare pe care nu am recuperat-o. ... (vezi toată discuția)
Ce dodumente sunt neceasare pentru recuperarea taxei de poluare la auto in leasing? szani szani Buna ziua As dori sa stiu ce documente trebuie sa depun si unde pentru recuperarea taxei de poluare achitata la autoturismele aflate in leasing multumesc ... (vezi toată discuția)