avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordarea unui ajutor de urgenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordarea unui ajutor de urgenta

sunt intr-o situatie deosebita si as dori sa solicit un ajutor de urgenta conform legii 416/2001 republicata, dar am in proprietate peste 1,5o de teren agricol. ma incadrez sa pot beneficia de acest ajutor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 6 Ianuarie 2013
Familiile și persoanele singure care au în proprietate cel puțin unul dintre bunurile mentionate mai jos nu beneficiază de ajutor social:
- terenuri intravilane, inclusiv cel pe care se află locuinţa de domiciliu, dar nu mai mult de 500 m2 în zona urbană şi 1.000 m2 în zona rurală

- terenuri extravilane în zonă colinară, de șes și de munte cu potențial productiv (exploatabile) 0,5 ha/familie - familie cu 1-3 persoane

- terenuri extravilane în zonă colinară, de șes și de munte cu potențial productiv (exploatabile) 0,75 ha/familie - familie cu peste 3 persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt conditiile privind ajutorul social? free_your_mind free_your_mind Deci nu ma refer la venitul minim garantat ci la ajutorul social. Cate hectare de pamant poti sa ai (maxim)? (vezi toată discuția)
Mi-a fost refuzata acordarea ajutorului pentru incalzire marius1969 marius1969 Vreau sa stiu daca este corect ca primarul localitatii unde traiesc sa-mi refuze acordarea acestui ajutor . pentru simplu fapt ca detin 1154 mp de teren . ... (vezi toată discuția)
Pierderea ajutorului social! danddd76 danddd76 A avut aj.soc. de la primărie,dar i l-au luat din cauză că are teren peste 1 ha , dar nu este singura moştenitoare şi nu este dezbătută moştenirea. Se ... (vezi toată discuția)