Buna ziua,
Am o executare silita pentru rte neachitate , m-am intalnit cu executorul la birou am declarat ca am doar o masina pe numele meu , opel corsa di 1997 am incheiat un act prin care eu voi achita o anumita suma lunar , am achiat cand am putut dar de vreo 3 luni nu am putut achita si am primit iar somatie , eu nu am serviciu, am o firma Intreprindere individuala - coafura frizezie , dar fiind la inceput lumea nu prea are incredere si acum pe perioada iernii este inchis ( apa inghetata, fara caldura) . O sa iincep sa mai achit cand voi avea bani si poate rezolv cu serviciul . Am 47 de ani .
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca dupa ce ai primit adresa de executare de la executor ....am intocmit o intelegere de plata .....si dupa aceea la cateva luni am discutata prin posta electronica faptul ca nu puteam achita rata la data stabilita ..si dupa aceea nu am putut achita ......am fost trasferata la ....firma de recuperare . Discutiile prin posta electronica intrerupe perioada de prescriptie ? Cand intervine perimarea ? care este diferenta intre prescriptie si perimare in cazul unui credit neachitata.....in momenrul de fata mi s-a respins contestatia la executare. Multumesc.
Buna seara.
Cum ar trebuie sa procedez in cazul in care, am de recuperat taxa auto dupa noile reglementari si trebuie sa-mi deschid cont la banca pentru a primi banii esalonat..... fara a fi opriti de executor sau firma de recuperare? Multumesc .
Buna seara. Dupa o contestatie la executare cu firma k , din anul 2015 , dupa multe termene, astazi s-a hotarat":Tip solutie: Admitere apel
Solutia pe scurt: Admite apelul. Modifică în tot încheierea civilă nr...........pronunţată de Judecătoria ....., în sensul că: Admite în parte contestaţia la executare formulată de Subsemnata în contadictoriu cu intimata S........ SARL. Anulează formele de executare emise în dosarul de executare nr...... al BEJ ///////. Respinge cererea de anulare a încheierii nr........ pronunţată de Judecătoria ......., ca nefondată. Dispune restituirea către contestatoare a sumei de 500 lei reprezentând taxa judiciară de timbru achitată conform chitanţei seria .....nr.0.... şi a sumei de 250 lei reprezentând taxa judiciară de timbru achitată conform chitanţei seria .......nr.......... Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 02.06.2016. "
Intrebarea mea este : ce ar mai putea urma? Multumesc!
Conteaza motivele pt care ati castigat, fie nu mai urmeaza nimic, fie vor rezolva chestiunile din pricina carora au pierdut si vor incepe iar, daca or mai fi in termen.
Lamurire
fabbbiogt
Am un credit la brd din 2007,am achitat 3 luni si pe urma nu am mai avut posibilitati.Pe data de 02.11.2010 am gasit in usa somatie si instiintare poprire de ... (vezi toată discuția)