Un SRL infiintat in 02.2012 are facturi de la ONRC,a achizitionat stampila,registre,a depus declaratiile 100 in 03,06,09.2012.La 31.12.2012 depune declaratie de inactivitate sau bilant?
Declaratia 392 presupun ca trebuie s-o depun,deci declar niste facturi(stampila,registre) pe care nu le inregistrez inca in contabilitate(in cazul in care consider ca nu am activitate).Aici imi e putin neclar,de aceea prefer sa fac bilant,ca sa stau mai linistita...
Haideti sa va spun ceva vis-a-vis de acest aspect. Ptr mine, a avea activititate, inseamna a avea facturi primite sau emise. Nu conteaza ptr ce, achizitie stampila, registre, chiar si hartie igienica...Acest lucru inseamna ca societatea, desi nu a avut venituri, a desfasurat o mica activitate: a achizionat. Acum, parerile sunt impartite. Ptr mine, in astfel de cazuri, bilantul e sfant. Nimeni nu ma poate trage de maneca ptr ca nu am intocmit bilant.
Atunci ce inteleg cei de la finante prin ceea ce publica pe site-ul lor si am postat eu mai sus?
A nu se intelege ca ne contrazicem aici in forum si utilizatorul incearca sa descopere cam ce vrem sa spunem fiecare. Dezbatem un subiect. Argumentam...sau contraargumentam, nu-i asa ;)?
Desființare srl
Ca.Ov.
Buna ziua,
Am înființat un SRL pt a obține fonduri prin programul start-up,nu am primit fonduri și as vrea sa stiu:
1.cum o pot închide
2.momentan ... (vezi toată discuția)