avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cererea de eliberare a sentintei civile se poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

In cererea de eliberare a sentintei civile se poate adauga si legalizarea si investirea cu titlul executoriu ?

Buna ziua,

Am de ridicat o hotarare judecatoreasca de la birou de executari penale si ma gandeam ca in cererea de eliberare a hotararii sa cer legalizare si investire cu titlul executoriu. Se poate acest lucru sau doar pe cale separata?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 20:58, 11 Ianuarie 2013
Cel mai bine este să întrebați la instanță.
Investirea cu formulă executorie presupune o procedură de judecată separată.

Cei de la executări penale ar trebui să depună cererea de investire la registratura instanței civile.

Toate acestea sunt probleme administrative care țin de fiecare instanță în parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea si investirea cu formula executorie - hotarare penala denidia denidia buna seara spuneti-mi va rog care e procedura de eliberare a unei decizii definitive in vederea executarii ca parte civila, mi s-a admis recursul, am depus ... (vezi toată discuția)
Taxa legalizare sentinta simona35 simona35 care este taxa de timbru pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti, care imi trebuie in vederea investirii cu formula executorie . (vezi toată discuția)
Titlu executoriu viomari viomari Bun ziua, Am o mare nelamurire,azi am fost la judecatoria sect 3 pentru a investi o sentinta cu titlu executoriu si ce credeti ca am patit? D-na de la ... (vezi toată discuția)