avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor sau NU de TVA!
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor sau NU de TVA!

Daca un SRL este in inactivitate si a intrat ca si platitor de TVA, daca se scoate, ramane platitor sau neplatitor de TVA.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 20:32, 7 Ianuarie 2013
Daca societatea si-a suspendat activitatea (la ONRC), atunci se anuleaza din oficiu calitatea de platitor de tva. La reluarea activitatii, ANAF va inregistra din oficiu calitatea de platitor de tva. Atentie mare la reluarea activitatii! Multi angajati ANAF mizeaza pe nestiinta unor contribuabili incercand sa dea amenzi ptr nedepunerea declaratiei 010 in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi fara tva de la platitor de tva madellaine madellaine Buna ziua, Societatea are un contract cu un srl ce a avut activitatea suspendata pana in aprilie 2011, luna in care a fost incheiat acest contract. am ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva din oficiu contabil20 contabil20 Este adevarat ca putem deveni neplatitori de tva daca suspendam firma pentru o perioada (de exemplu o luna)? In cazul in care suspendam, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)