avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... in subordinea cui se afla in prezent ANRP ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

in subordinea cui se afla in prezent ANRP ?

Buna seara.
Până de curand eu stiam ca Auroritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor era in subordinea Ministerului Economiei si Finantelor.
Acum vreo 2 zile am auzit la stiri (dar nu toata stirea de la inceput) cum ca ANRP a trecut din nou in subordinea Guvernului. E adevarat? ca pe site-ul guvernului la institutii subordonate nu apare si nu mai apare nici a ministerul economiei.....
intrebare : in prezent, azi 7 ianuarie 2013 ora 20.03 in subordinea cui se afla ANRP ?
multumesc anticipat pentru orice raspuns sau comentariu.

PS. Va rog nu ocoliti subiectul, sunt multe persoane interesate de aceasta institutie numita ANRP si orice raspuns poate folosi multora, macar ca minima informatie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 8 Ianuarie 2013
Ministerul Finantelor Publice detine in subordine mai multe autoritati agentia de administrare fiscala,garda financiara ,autoritatea nationala a vamilor,autoritatea nationala pentru restituirea proprietatilor,comisia nationala de prognoza
Ministerul finantelor publice detine si Tel verde anticoruptie destinat primirii apelurilor telefonice si inregistrarii sesizarilor privind nereguli, abateri sau acte de coruptie infaptuite de catre functionari din cadrul unitatilor subordonate
Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor este organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, finantata de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Economiei si Finantelor, infiintata prin preluarea activitatii Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, structura fara personalitate juridica din cadrul Cancelariei Primului-Ministru.
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare despagubiri legea nr. 9/1998 dumitru2000 dumitru2000 Hotararea Prefecturii pentru stabilirea despagubirilor banesti a fost data in 2002. Imediat, hotararea a fost inaintata catre ANRP pentru emiterea Ordinului ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin despagubirea de la statul roman? bigcat bigcat [X-(stie cineva cum pot face sa imi primesc amarata aia de despagubire din bulgaria(bani virati statului roman de actre bulgari de o gramada de ani).nu stiu ... (vezi toată discuția)
Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc ContSters14496 ContSters14496 Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc La sfarsitul lunii octombrie era anuntata cum are tam-tam aceasta ... (vezi toată discuția)