avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte necesare pentru inscrierea apartamentului la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte necesare pentru inscrierea apartamentului la primarie

vreau sa depun actele la directia venituri buget local ,dar nu am nici eu nici sotia cardurile de identitate pe adresa unde am cumparat, este vreo problema?:D
Cel mai recent răspuns: ContSters276281 , utilizator 09:23, 8 Ianuarie 2013
Nu este nici o problema.
Pentru a inregistra pe rol un apartament, aveti nevoie pe langa declaratia tipizata completata, de :
actul de proprietate fotocopie;
cartea de identitate fotocopie);
proces verbal de predare - primire in cazul locuintelor noi (fotocopie);
declaratie in cazul detinerii mai multor proprietati
schita imobilului fotocopie
Iintabulare (daca exista).
Unele primarii pot solicita acte suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru inscrierea apartamentului la primarie stamateadrian stamateadrian vreau sa depun actele la directia venituri buget local ,dar nu am nici eu nici sotia cardurile de identitate pe adresa unde am cumparat, este vreo ... (vezi toată discuția)
Inregistrare locuinta george_eu george_eu Buna ziua.Mi-am cumparat si eu un apartament acum doi ani,si din pacate nu am putut sa-l declar la administratia fiscala,pentru ca a trebuit sa plec urgent din ... (vezi toată discuția)
Acte casa insistenta_67 insistenta_67 buna ziua, locuiesc cu parintii intr-un imobil construit in 1976. nu avem acte de proprietate propriu-zise, decat rol. cand avem nevoie cerem la primarie ... (vezi toată discuția)