de doi ani am platit un abonament la internet care nu a fost instalat. am facut cerere de restituire a contravalorii abonamentului pe doi ani si nu s-a rezolvat nimic,ba mai mult continua sa imi opreasca banii in continuare. am si 3 sesizari facute+contract de reziliere si continua sa imi vina factura cu abonamentul de internet.ce sanse de castig am sa-i dau in judecata?
Domnule, ori aveti Internet de la firme diferite, deci aveti 2 contracte fiecare cu abonamentul ei, ori de la aceeasi firma care furnizeaza Internetul aveti un singur abonament, deci un singur contract. Un modem Internet cu WI-FI poate sa duca pana la 256 laptop-uri conectate WI-FI, sau daca nu aveti laptop-uri, un modem Internet are intre 4-6 porturi LAN pentru conexiune la PC. Ori poate aveti acolo ditai firma cu 50 PC-uri sau peste 256 laptop-uri si atunci se explica necesitatea a nu stiu ce abonamente...
@unmoeglich
Am 2 abonamente de internet la firma RDS , cand a venit un prieten sa-mi configureze un ruter a pus decat 1 abonament pe el. Pana acum 2 luni eu nu stiam ca ruterul merge doar cu un abonament..aasadar am platit 2 abonamente si am folosit decat unul, lucru constatat si de RDS. Insa problema este ca toti oamenii lor sunt inapti si nu imi pot sau nu vor sa-mi spuna de ce nu imi taie un abonament si cand sau cum imi restituie banii platiti aiurea de mine.