gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

"Jurisprudenta considera ca norma de hrana intră în calcul la stabilirea pensiei de întreţinere, având în vedere şi dispoziţiile art. 409 Cod pr. civ. lit. a) – fiind inclusă în categoria de salarii şi alte venituri periodice realizate din muncă, destinate asigurării mijloacelor de întreţinere a debitorului obligaţiei de întreţinere."
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 reny34	                   

la calculul pensiei alimentare,se ia in considerare si norma de hrana a politistilor? daca da,as dori sa stiu exact ce trebuie sa fac,deoarece mie nu mi se ... (vezi toată discuția)
	                    reny34	                   

la calculul pensiei alimentare,se ia in considerare si norma de hrana a politistilor? daca da,as dori sa stiu exact ce trebuie sa fac,deoarece mie nu mi se ... (vezi toată discuția)

laur.dia	                   

norma de hrana intra in cuantumul pensiei de intretinere? (vezi toată discuția)
	                    laur.dia	                   

norma de hrana intra in cuantumul pensiei de intretinere? (vezi toată discuția)

alyna25	                   

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu privire la norma de hrana.
Sunt in proces cu fostul meu sot pt recalculare pensie alimentara si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
	                    alyna25	                   

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu privire la norma de hrana.
Sunt in proces cu fostul meu sot pt recalculare pensie alimentara si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)