avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pusca aer comprimat - ce documente sunt necesare ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pusca aer comprimat - ce documente sunt necesare pentru cumparare?

ce acte imi trebuie pentru a-mi cumpara o pusca cu aer comprimat, care ma poate aajuta?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:16, 9 Ianuarie 2013
Gasiti procedura si documentele necesare pe site-ul Politiei Romane. Certificatul medical si avizul psihologic trebuie sa fie emise de unitati specializate in acest sens.
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare permis armă (pistol cu bile de cauciuc) Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua! În urma unor evenimente mai puțin plăcute (am fost atacat cu un cuțit pe propriul teren de niște tâlhari) m-am hotărât să-mi scot ... (vezi toată discuția)
Arma neletala nedeclarata la timp speriat speriat Buna ziua, M-am trezit cu o mare problema. In 2004 am cumparat o arma cu aer comprimat in conditii perfect legale (carnet de conducere+buletin+cazier). ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat grecesc in romania cheran_z cheran_z am nascut un copil in grecia are certificat grecesc as vrea sa stiu unde il pot transcrie in romania si ce acte imi trebuie si cat costa pt ca vreau sa ai fac ... (vezi toată discuția)