avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina inregistrata ilegal pe numele meu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina inregistrata ilegal pe numele meu

Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. Am fost zilele aceste la Administratia financiara pentru ca am primit acasa o notificare prin care eram anuntata ca trebuie sa platesc impozitul la o masina pe care eu nu am cumparat-o niciodata, despre care nu stiu nimic si care a fost inregistrata ilegal pe numele meu. Functionarul mi-a aratat copie dupa contractul de vanzare cumparare care era completat cu toate datele mele, doar ca semnatura nu era a mea. Prin urmare, cineva a falsificat acele acte. Ce e de facut in acest caz? Am depus sesizare la Administratia Financiara si la Politie. Probabil va dura ceva timp pana o sa primesc un raspuns. As vrea sa stiu daca v-ati mai confruntat cu astfel de cazuri si cum ati procedat. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
AlinaElena1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:48, 11 Ianuarie 2013
Pentru a preintampina situatii neplacute gen amenzi,se impune sa clarificati situatia cu firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Placute de inmatriculare auto crina67 crina67 buna seara..am o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog..am vindut o masina acum 5 ani ,in 2008,noul propietar nu s a prezentat dupa o luna sa perfectam actele ... (vezi toată discuția)
Dupa 2 ani.....masina este tot pe numele meu.....si a facut accident dertysweet dertysweet buna ziua! am vandut acum 2 ani de zile o masina, am urmat toate procedurile ce imi reveneau mie: act vanzare cumparare, circa financiara pentru radiere si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)