Buna Ziua,
Doresc sa aflu care sunt consecintele in speta urmatoare:
Cu ceva timp in urma am cumparat un reper auto. A fost montat in conditii conforme cu respectarea garantiei. Piesa, din pacate, s-a defectat in perioada de garantie.
Am returnat piesa la magazinul de unde am cumprat-o. Aici au inceput problemele.
Cei de la magazin erau revanzatori. Ei au trimis-o mai departe la furnizorul lor.
Dupa 1 luna de zile in care am tot telefonat si m-am interesat de stadiul la care se afla solicitarea mea, am primit un raspuns negativ de acordare a garantiei.
Am reclamat la OPC faptul ca nu mi s-a acordat garantia si ca nu am fost informat de acest lucru in termenul legal (conf certif garantie) de 16 zile.
Surpriza, dupa vizita celor de la OPC la sediul magazinului, primesc un telefon de la cei de la magazin in care sunt rugat sa accept o suma cu titlu de compensatie pentru cele intamplate.
Intrebarea este: Daca accept asa ceva incalc vreo lege? Conditia pusa este de a retrage plangerea de la OPC.
Va rog, cum sa procedez corect si mai ales legal?
Nu incalcati nicio lege, acceptati-o daca sunteti multumit insa nu retrageti plangerea pana nu va asigurati ca aveti banii.
Scrieti ca firma a raspuns solicitarilor dvs., prin urmare plangerea a ramas fara obiect.