avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada cu drept de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada cu drept de circulatie

Pe data de 24.01.2009 am avut un incident rutier lovind intr-un copac,conducand autoturismul vecinului,mi-a fost testata alcoolemia kre a fost 0,00,mi-a fost luat permisu de conducere de catre politie dar nu mi sa spus dak este suspendat doar miau spus k il voi primi cand se va incheia cazul.Proprietarul autovehiculului era in stare de ebrietate si i-au fost luate probe de sange..Mi-au intocmit dovada pe 15 si agentu de politie mi-a spus cand imi expira sa merg sa prelungesc...imi puteti spune de ce mi-a fost luat permisu de conducere si de ce nu mi-l inapoiaza knd imi expira dovada...

Alte discuții în legătură

Permis retinut pt alcool cocosh cocosh salut.am si eu o problema.pe data de 12.03.09 am fost oprit de politie,miau pus fiola si a iesit 0,45 in aer...iara la sange 0,95 si 0,80.Din c mam interesat ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovezii de circulatie Iasmin Iasmin Buna ziua...In data de 24 ian am avut un accident lovind intr-un copac cu masina unui prieten care era alaturi de mine si care era in stare de ebrietate..In ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (decesul unei persoane) eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 6 luni am avut din pacate un accident rutier,in urma accidentului a decedat 1 persoana. Ma indreptam spre casa,mergand pe un drum cu ... (vezi toată discuția)