gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Eveline2 
	    	Utilizator

Eveline2 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 mihaela2007	                   

in martie 2010 il dau in judecata pt fetita pe fond; pe ord.pres obtin pensie intretinere in noiembrie 2010; in mai 2011 se acorda pensie intretinere incepand ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela2007	                   

in martie 2010 il dau in judecata pt fetita pe fond; pe ord.pres obtin pensie intretinere in noiembrie 2010; in mai 2011 se acorda pensie intretinere incepand ... (vezi toată discuția)

Lolajimbita8	                   

Bună ziua.Am următoarea speță la are aș dori să îmi dați un răspuns legal.
Sumt divortat din anul 2011 si am o fată în vârstă de 11 ani. Prin ... (vezi toată discuția)
	                    Lolajimbita8	                   

Bună ziua.Am următoarea speță la are aș dori să îmi dați un răspuns legal.
Sumt divortat din anul 2011 si am o fată în vârstă de 11 ani. Prin ... (vezi toată discuția)

GHITA ELENA ANISOARA	                   

am divorţat după 20 de ani de căsnicie în aprilie 2010, copilul în vârstă de 12 ani a rămas la mine, iar fostul meu soţ s-a angajat să plătească ... (vezi toată discuția)
	                    GHITA ELENA ANISOARA	                   

am divorţat după 20 de ani de căsnicie în aprilie 2010, copilul în vârstă de 12 ani a rămas la mine, iar fostul meu soţ s-a angajat să plătească ... (vezi toată discuția)