avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima casa - care e procedura pentru a cumpara?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima casa - care e procedura pentru a cumpara?

cum se procedeaza pentru cumpararea unui apartament prin programul prima casa
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 06:56, 11 Ianuarie 2013
Cred ca cel mai bun raspuns vi-l dau angajatii unei banci. Ei va vor intreba si despre venituri care au rolul primordial in decizie, apoi chiar si asa raspunsul ar putea varia de la banca la banca. Faceti un studiu de piata mergand la cateva banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acordare credit prima casa - studiu de piata Mihai73 Mihai73 Sunt inscris la programul Prima Casa, in ultima faza, aprobarea dosarului. Sunt sunat de la banca si mi se spune ca nu mi se poate acorda suma de 50.000 euro, ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)
"prima casa" - sediu pfa maria192010 maria192010 Am cumparat un apartament cu programul \"Prima Casa 2009\". Intentionez sa devin PFA cu sediul social pe adresa apartamentului cumparat prin acest program. ... (vezi toată discuția)