avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Credeti ca domnii parlamentari se gandesc la poporul ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Credeti ca domnii parlamentari se gandesc la poporul roman?

Dragii mei,pe zi ce trece sunt tot mai confuza,imi tot pun intrebarea :Cei pe care i-am ales se gandesc la poporul roman sau doar la propriile interese?Din ce am inteles eu cred ca se gandesc doar la ei si la familiile lor,nu-s multumiti sa primeasca pentru cheltuielile lunare doar4000 ron,daca pleaca de la hotelurile de 4 si 5 stele este ceva foarte dificil,cum avem noi poporul asemenea pretentie vrem ca ei sa se transforme in menajere,cum putem jigni asemenea "EMINENTE" care in campania electorala se bateau cu pumnul in piept ca ei fac si dreg si scot tara din criza!Va intreb dragii mei credeti in cuvintele lor?Poporul trebuie sa stranga cureaua,ei nu !!E o jignire pentru domniile lor sa-si reduca cheltuielile,sa se mute in chirie,sa-si plateasca cheltuielile lunare!Eu i-as pune numai o luna de zile sa traiasca ,cum traiesc multi dintre cetatenii tarii,doar dintr-o alocatie pentru copii,un ajutor social,o pensie de mizerie,un salariu minim pe economie,sau nici un venit pentru ca degeaba ai vrea sa lucrezi ca nu ai unde,toate legile sunt in favoarea angajatorilor,pot face ce vor din angajati.Pot trai oare cu asemenea venituri STIMATII DOMNI PARLAMENTARI????:O:O
Cel mai recent răspuns: ghici_2013 , utilizator 12:36, 11 Ianuarie 2013
Raspuns strict la intrebarea dumneavoastra: da, se gandesc ... din patru in patru ani.
Ei as, nici macar, tot la ei se gandesc...
Dupa legile pe care le tot inventeaza este evident ca functia preluata i-a rupt de realitatea la care obliga sa se confrunte restul populatiei
Legea cauzalitatii este valabila oriunde si orcand in univers!"Nu exista efect fara cauza si cauza fara efect"!.Parlamentul actual este efectul a ceia ce s-a votat.Asa ca avem ce am vrut si mai ales ce "meritam"!.Cu asa de multi,flamanzi si controversati(unii),pana si speranta moare...daca mai exista!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre prostie si despre politica Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto: \"In politica, prostia nu este un handicap\" N. Bonaparte Chiar ieri ma gandeam ca prostia nu are o muza, ca prostia a fost neglijata \"din cele mai ... (vezi toată discuția)
Colinde pentru cei dragi. ContSters179589 ContSters179589 [b] Se apropie SARBATORILE de IARNA, un bun prilej de a oferi celor dragi COLINDE[/b] ... (vezi toată discuția)
Eu cu cine votez? stelarman stelarman Varianta unui puscarias Nici nu stau sa ii ascult, Ca oricum sunt mitocani. Dau un vot cui da mai mult ! …si i-au dat …vreo zece ... (vezi toată discuția)