avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lamurire decontare CAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lamurire decontare CAS

Buna ziua! As dori o lamurire cu privire la o situatie de decontare a unor cheltuieli. Daca imi platesc un RMN - nu in situatie de urgenta, dar cu recomandare de la medic specialist, pot solicita decontarea sumei de la CAS ulterior? pentru a nu astepta pana au ei fonduri, platesc eu, dar ii cer dupa. Se poate proceda astfel? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Sunt in cm cod indemnizație 03,accident de munca si as dori ... Grigoroiu ileana Grigoroiu ileana Sunt in CM cod indemnizație 03,accident de munca si as dori sa fac un RMN , cine il poate asigura/plati( firma sau casa de pensii) daca am 2 luni de cand m-am ... (vezi toată discuția)
Decontare investigatie rmn de catre cas AdrianC1985 AdrianC1985 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste o investigatie RMN, Sunt asigurat si am nevoie de o asffel de investogatie dar spitalele nu ma programeaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie, sunt insarcinata in 8 luni ... Victoria@ Victoria@ Buna ziua, Am urmatoarea situatie, sunt insarcinata in 8 luni jumatate si pentru ca am avut ceva dificultati in sarcina.. am tot avut nevoie sa fac analize ... (vezi toată discuția)