MARIO-FLORA NECTARIA 
	    	Avocat

MARIO-FLORA NECTARIA 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 melinaR 
	    	Utilizator

melinaR 
	    	Utilizator	    

doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

MorosanuMadalina	                   

Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
	                    MorosanuMadalina	                   

Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)

melinaR	                   

buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator  cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
	                    melinaR	                   

buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator  cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)

silvia7	                   

buna ziua tuturor ! as avea o intrebare si anume  -  se reduce  din pedeapsa art.20 cp. rap. la art.176 lit.b (7 ani si 6 luni ) dupa noul cod penal ? adica , ... (vezi toată discuția)
	                    silvia7	                   

buna ziua tuturor ! as avea o intrebare si anume  -  se reduce  din pedeapsa art.20 cp. rap. la art.176 lit.b (7 ani si 6 luni ) dupa noul cod penal ? adica , ... (vezi toată discuția)