nu stiu cum sa incep nepotul mai are 11 luni pina la comisia de eliberari conditionate sint disperata nu stiu cum sa l ajut ptr ca a facut o gresala si a fost prins cu ceva care nu are voie in penitenciar si azi a fost la comisia disciplinara pentru gresala asta i au schimbat regimul si iau luat drepturile pe 2 luni obiectul nu era functional fiind luat de la groapa de gunoi unde muncea va rog sa mi da ti un sfat daca se aplica pedeapsa e nenoricit pentru ca ajunge pe regim inchis
:((
sint deacord cu dvs stiu ca e de vina dar eu am pus citeva intrebri din frica si de la ce am zis eu si la ce s-a ajuns aici e vinovat dar ca e inchis nu e in totalitate numai vina lui dar sfaptul e consumat si nu trebiue sa supar pe numeni cu intrebarile mele legate de vinovat si nevinovat eu stiu ce s-a intimplat si din aceasta cauza ma doare si pe el la fel pentruo fapta care nu e in totalitate a lui
nu trebuie sa va scuzati. sunt constient de nemultumirile dvs dar acum nu prea mai e nimic de facut in privinta condamnarii si trebuie sa se orienteze spre a beneficia de liberarea conditionata .