Buna seara
Poate cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema?
Mama mea locuieste intr-un apartament situat intr-un bloc construit in 1968 in Constanta. Comitetul de bloc a hotarat sa faca izolatia termica exterioara a blocului drept pentru care au hotarat sa plateasca lunar 50 ron. Pana acum s-au strans 200 ron/apartament. Mama este o persoana singura (74 ani) cu o pensie de urmas de 360 ron si nu poate sa platesca suma necesara acestei lucrari. Mentionez ca locuieste la parter intr-un ap. de 3 camere iar suprafata pe care ar trebui sa o izoleze este de aprox 50 m2. Cei de la asociatia de locatari spun ca vor sa faca lucrarea cu subventie de la Primarie iar fara mama nu ar mai intruni conditiile ca nr de apartamente pentru aceasta lucrare. Pentru ca nu a platit nimic au somat-o ca daca nu plateste acesti bani va plati prnalizari cca 10 ron /luna. o pot obliga sa dea acesti bani? oricum ar fi ea nu poate plati toata lucrarea si deci nu o poate face . Ma poate sfatui cineva ce sa fac in aceasta situatie, cum imi pot ajuta mama? Mentionez ca nici eu nu am posibilitatea de a o ajuta financiar in aceasta sdituatie. In asteptarea sfaturilor d-voastra va multumesc anticipat .
@radud62: dl Serban v-a dat un raspuns in conformitate cu legea, pe care cu totii trebuie sa o respectam fie ca ne place fie ca nu. Pot sa inteleg ca nu va convine ideea transmisa (desi ea este corecta), dar nu pot sa inteleg cum puteti vorbi de omenie intr-un mesaj in care jigniti pe cineva. In caz ca nu ati citit deja regulamentul de postare (pe care va asumati sa il respectati cand postati un mesaj) acesta interzice atacurile la persoana. Pe forum se discuta ideea, nu persoana.
Multumesc pentru intelegere!
Proces verbal
lulush
Buna ziua, am o rugaminte la Dvs. sunt proprietar de apartament si am rpces u Asociatia de Proprietari ,care mi-a calculat gresit penalizarile care sunt cu ... (vezi toată discuția)