avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli judiciare catre stat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli judiciare catre stat

Buna dimineata,

Am cateva intrebari:

Unde se achita cheltuielile judiciare catre stat la care am fost obligat de instanta care a luat act de retragerea plangerii mele impotriva rezolutiilor sau ordonantelor Procurorului de netrimitere in judecata ?
Care este procedura si in cat timp trebuie achitate aceste cheltuieli judiciare, considerat de la data hotararii judecatoresti ?
Precizez ca instanta care a hotarat aceste cheltuieli judiciare este in alt oras decat orasul meu de domiciliu.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Cu stima,

Radu

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
ContSters275905, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters275905 , utilizator 22:54, 13 Ianuarie 2013
în 30 de zile prin persoana desemnată/executorul instanței-din cadrul biroului executări al acelei instanțe, vă înmânează cele necesare, achitați la Trezorerie/D.Fiscală Locală, predați chitanța persoanei desemnate din cadrul acelui birou.Eventual, solicitați-i în scris, poștal să vă expedieze cele necesare stingerii debitului respectiv.
Va multumesc frumos pentru informatii.

Cu stima,

Radu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei procurorului Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a dispus ordonanta procurorului intr-un dosar penal privind infractiuni de fals si uz de fals in care doi din trei faptuitori au fost scosi de ... (vezi toată discuția)
Cerere expertiza ramy84 ramy84 Intr-un dosar de delapidare, invinuita a fost scoasa de sub urmarire penala prin ordonanta a procurorului. Impotriva ordonantei reclamantul a facut plangere ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata estrela2126 estrela2126 cine ma poate ajuta cu un raspuns.am avut un proces penal si am primit 3 ani cu suspendare.am de platit cheltuieli de judecata + daune morale,sume pe care ... (vezi toată discuția)