avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DOSAR PENAL INSELACIUNE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DOSAR PENAL INSELACIUNE

Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a imi face o plangere penala , i am vandut un telefon defect am mentionat asta in descrierea produsului pe site si este inca vizibil acest lucru domnul nefiind multumit mi a facut o plangere penala ,cand am primit prima instiintare i am returnat suma de bani primita in schimbul telefonului 300 lei apoi am primit telefonul inapoi,am fost audiat de seful de post de la mine din comuna am dat declaratii am crezut ca se va termina povestea , acum am primit o citatie in calitate de invinuit intrun dosar penal inselaciune pe 28 decembrie de fapt politistul a venit pe 10 ianuarie cu ea acasa si la pus pe tata sa semneze ca eu nu eram acasa trebuie sa ma prezint in mures eu sunt din prahova si ia spus ca va face o cerere pentru comisie rogatorie sa ma ancheteze dansul sau eu stiu numai sa nu ma duc la mures ca nu am bani ,intrebarile mele sunt , risc sa iau o amenda pentru neprezentare am vz ca scria 198 C procedura penala?, sau se va putea sa se reprogramenze audierea ?
Ce pedeapsa risc avand in vedere ca eu ma consider nevinovat si nu am antecedente penale ?
Cel mai recent răspuns: mikke12i , utilizator 08:13, 12 Februarie 2013
E naspa si cu astea.
Sincer sa fiu am facut si multe prin posta ..dar pe 24 ianuarie 2013 am trimis un telefon la caracal,eu sunt din giurgiu si baiatu` l-a primit cu displayu spart,m-a sunat ,a zis ca se duce la politie,l-am sunat iar si mi`a raspuns direct un inspector din caracal..mi`a zis sa o rezolvam amiabil ca sa nu ma ''tarasca'' prin caracal :)) .
Eu m-am speriat...ala tocmai facuse plangerea si l-am convins sa plece de la politie si i-am trimis banii imediat prin BRD depunere in cont.
Am 17 ani fac 18 in august si nu vreau sa stau pe drumuri,sa albesc in cap sau sa am vrun cazier cu cn stie ce amenzi .
Deci in concluzie nu mai va jucati cu asa ceva ,oricat ar fi suma de mica ,tot te cauta politia.

Succes in continuare si spunene si noua ce s-a mai intamplat mikke12i
as mai avea si eu o intrebare cam in ce timp aflu daca voi fi trimis in judecata si prin ce mod voi afla instiitare de la posta, sau va veni politistul de la mine din comuna sa imi spuna am intrebat si nu mi sa dat un raspuns, si altceva daca imi scot cazierul acuma va aparea ceva in el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru inselatorie tudor11 tudor11 Buna ziua. Totul a degenerat fara sa imi dau seama in ce ma bag. Prin intermediul unui site de vanzari online, am vandut unei persoane un produs care nu era ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? av_emy av_emy Am rugamintea sa ma ajutati, daca se poate , in urmatoarea problema: in urma cu 2 luni un prieten a trimis prin posta un telefon spre vanzare(a dat anunt ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un răspuns. comisie rogatorie internaţională. ContSters466475 ContSters466475 Buna ziua. Problema mea este următoarea : in toamna anului 2016 am depus o plângere penală in Olanda împotriva unui cetățean olandez care inchiria camere ... (vezi toată discuția)