avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal nefinalizat.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal nefinalizat.

Buna ziua.
Am cateva nelamuriri intr-un dosar si as dori daca se poate sa-mi raspunda cineva care cunoaste. Am un dosar penal nefinalizat, a fost daca o condamnare,s-a disjuns latura civila de cea penala si am aflat ca, curtea de apel sau ceva de genul a facut recurs. Prima data cand am aflat condamnarea,pe 29 era programat civilul...acum am primit instiintare ca pe data de 29 e tot fond-ul. Vazusem ca dupa infractiune scrie DJ DV si numarul unic de dosar, cel cu condamnarea. Acum nu inteleg, ce este pe 29, civilul sau recursul de la penal ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Raaazvy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raaazvy , utilizator 14:11, 12 Ianuarie 2013
Verificati pe site-ul instantei care judeca cauza
ynocentta a scris:

Verificati pe site-ul instantei care judeca cauza


Am verificat si scrie tot penal-fond, nu ar fi trebuit sa scrie civil ? Stiti ce inseamna DJ DV ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bunuri confiscate intr-un dosar penal. Raaazvy Raaazvy Buna ziua, as dori sa stiu daca bunurile confiscate ( telefon mobil,hard disk, stick) in urma unui dosar penal inca nefinalizat pot fi restituite printr-un ... (vezi toată discuția)
Citatie - nelamurire nikolos nikolos Am o nelamurire ? caz :art 178 cp alin 1si 2 / 184 alin 1 si 3 nr dosar xxxx/306/2012. Am primit citatie anul trecut 2012 in calitate de inculpat in care in ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de martor Gokufan Gokufan Buna, Imi cer scuze daca astfel de intrebare a ma fost postat dar am si eu niste nelamuriri; Aici scrie asa: \\" in calitate de martor, pentru Fond - ... (vezi toată discuția)