avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... perioada minima pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

perioada minima pentru somaj

o persoana care a lucrat o perioada de 6 luni poate beneficia de somaj daca nu i se mai prelungeste contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:43, 13 Ianuarie 2013
Nu are cum sa poata beneficia de somaj daca nu are un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii la somaj ...

Inainte de angajare ce statut a avut?
a fost in somaj pana in februarie 2012 iar din octombrie persoana a fost angajata cu contract pe 3 luni si apoi prelungit inca 3 luni.
Perioada de somaj nu se ia in calcul ... astfel ca , persoana respectiva nu va putea benefucia de somaj daca nu are un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii cererii la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? brezan brezan Am 54 de ani si 34 de ani de munca. Din iulie 2009 pana in octombrie 2010 am fost in somaj. Din noiembrie 2010 pana in mai 2011 nu am avut loc de munca. Din ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? avram1977 avram1977 buna seara,as dori sa va intreb daca pot beneficia de somaj atit timp cit am mostenit de la parinti si pamint arabil fiind actele pe numele meu? si inca o ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? cristhina2781 cristhina2781 buna ziua!am si eu o intrebare: daca in februarie 2012 am fost disponibilizata iar ultima luna care a fost platita la somaj este decembrie 2011 pot beneficia ... (vezi toată discuția)