avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarire penala...........
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarire penala...........

Se pare ca am nevoie iar de o indrumare, sfat.......pe scurt, am fost sau mai bine zis sunt urmarit penal pt. ca sa gasit asupra mea un box, am luat legatura cu ofiterul care se ocupa de caz, acesta a trimis inapoi spre procuror/judecator dupa ce acesta a aprobat in prealabil inceperea urmarii penale propunerea unei amende administrative.......numai ca......ispectorul nu imi mai da nici o "noutate" despre caz, solutionarea acestuia sau nu....sau cum se incheie toata treaba...trage de timp....am o intrebare: unde si cum pot sa ma interesez ce sa intamplat si la ce sa ma astept si cand.....ca de la el vad ca nu aflu nimic.....
Cel mai recent răspuns: gciii , utilizator 14:29, 9 Februarie 2009
Intrebati la parchet.
Portul ilegal este contraventie. Relatii la politie.
gciii a scris:

acesta a trimis inapoi spre procuror/judecator dupa ce acesta a aprobat in prealabil inceperea urmarii penale propunerea unei amende administrative......

Acolo zice ca a plecat dosarul.
dupa cate am inteles dosarul a venit inapoi la politie cu amenda care a fost propusa de catre ofiterul care se ocupa de caz si ascesta trebuie "sa`l inchida" cu acea propunere care a venit de la procuror numai ca....atat stiu sau cel putin asta presupun ca s`ar fi intamplat......acel domn politist ...... evita....... sa ma lamureasca si pe mine in ce stare se afla dosarul si nu inteleg de ce.......daca nu ma pot interesa la el din diverse cauze....unde in alta parte ma pot interesa.....la parchet...unde? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire penala gciii gciii Buna ziua A fost gasit asupra mea un box metalic pe care l-am declarat ca fiind gasit cu jumatate de ora inainte, am dat declaratie la politie si au inceput ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala -recuzare si stramutare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Intr-un dosar penal in legatura cu infractiuni economice, s-a dispus NUP de catre Parchet.Instanta a intors insa dos.pe art.278 alin .8 lit b din C.p.p. ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? mihaela1985 mihaela1985 Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? Dupa spusele inspectorului care se ocupa de caz si faptele ... (vezi toată discuția)