avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aviz presedinte pentru deschidere sediu social
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aviz presedinte pentru deschidere sediu social

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Doresc sa deschis Sediu Social la mine in apartament. Am obtinut acordul vecinilor, al cenzorului si al administratorului, dar presedintele refuza sa semneze si sa puna stampila asociatiei ( motiv- are un cui impotriva mea si nu vrea).
Ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 21:33, 17 Ianuarie 2013
Daca mai exista vreo firma in bloc inseamna ca s-a dat acordul asociatiei. In prima faza solicitati acordul in scris cu confirmare de primire. Conditionat de raspuns sau de neprimirea raspunsului, dar si de existenta unei alte societati in cadrul condominiului respectiv puteti sa actionati asociatia in judecata.
O alta cale este sa supuneti problema dumneavoastra comitetului executiv, daca acesta aproba sa va stabiliti sediul social in imobil, presedintele nu se poate opune si trebuie sa va semneze acordul.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Revin cu aceeasi problema.
Am facut o notificare prin care am insiintat comitetul excutiv ca doresc sa deschis sediu social (fara activitate), ca am obtinut acordul vecinilor, dar ca presedinta sustine ca trebuie sa intruneasca sedinta de comitet si i-am rugat sa-si exprime acordul prin semnatura pe acea notificare. Nu a fost nicio problema din partea dansilor, au fost de acord si au semnat. Am fost din nou la presedinta si aceasat mi-a inchis usa in nas spunand ca nu are stampila.
Consider ca este un abuz di partea dansei, am fost si la primarie la biroul unic pentru asociatiile de proprietari si am facut o sesizare insa dureaza o luna si jumatate pana primesc raspuns, daca actionez asociatia in judecata va dura si mai mult, iar eu am nevoie cat mai repede de acest aviz.
Daca a mai intampinat cineva acesta problema sau cineva poate sa ma sfatuiasca in vreun fel, ce pot sa fac pentru a rezolva cat mai repede aceasta situatie, va rog nu ezitati.
Multumesc!
Eu as face un exercitiu dur de consecventa. Nu m-as da dusa de la usa ei pana nu mi-ar pune stampila si semnatura pe document. Si chiar de-ar fi sa plecati, reveniti cu prima ocazie si bateti in usa pana veti obtine ce doriti.

Va spun asta, desi nu e un mod normal de comportament, pentru ca reactia dv. trebuie sa fie de aceeasi natura cu cea a comportamentului dumneaei.

Alte discuții în legătură

Refuzul presedintelui asociatiei de proprietari sa semneze sarbu_robert sarbu_robert Buna ziua, Problema sta in felul urmator La parterul unui bloc am un magazin care functioneaza din anul 2005, acum s-a schimbat conducerea asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Sediu social de firma, ..... Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am o intrebare: Doresc sa imi deschis un srl cu sediul social in apartamentul meu proprietate particulara. Pentru aceasta am nevoie de stampila ... (vezi toată discuția)
Abuz al administratorului de bloc cristoph30 cristoph30 Buna seara! Administratorul de bloc nu vrea sa imi semneze si stampileze adeverinta necesara deschiderii unui sediu social la adresa la care locuiesc si sunt ... (vezi toată discuția)