Poate ca presedinta a avut dreptate cand s-a suparat ca o cautati acasa pentru o problema de servici. Daca dvs. de exemplu , lucrati secretara la o institutie si toata lumea ar veni sa va deranjeze acasa sa le inregistrati diferite cereri, nu v-ar sari mustarul pana la urma ?.
Eu cred ca trebuie sa cautati presedinta la sediu, eventual lasati pe masa administratorei formularul pentru a fi semnat. Si dupa tot tam- tam-ul facut ar trebui sa...:love1:
Multumesc pentru sfat elga 50. Am rezolvat problema, am facut o notificare catre dansa in care am rugat-o sa-mi spuna in baza caror dispozitii legale si motivul intemeiat pentru care nu doreste sa deschid sediu social in apartamentul meu, altfel o dau in judecata.
pentru johnpescar
Parerea mea este ca dar daca esti presedinte la o asociatie de proprietari, problemele asociatiei sau ale proprietarilor nu pot astepta ca presedinta sa-si faca somnul de frumusete sau i se termine telenovela sau ca este sambata sau duminica si are zi libera. In cazul asta ar trebui sa stea acasa, nu sa reprezinte o asociatie. Este o diferenta foarte mare sa lucrezi ca o secretara la o institutie (lucrezi doar la institutie!!!) si a lucra ca presedinte la o asociatie de proprietari care nu are sediu (poate imi spuneti si mie unde este, daca vorbiti in necunostinta de cauza si fara sa intrebati daca exista un sediu al asociatiei!!!) si culmea sa mai fi si de acord cu functia de presedinte, doar ca-ti face placere sa detii stampila si sa nu faci nimic pentru binele asociatiei sau in cazul de fata al proprietarilor. ( doar ca esti indvidios pe cineva ca se descurca in viata). Nu am cerut exemple, ci sfaturi in probleme asemanatoare.
Parerea mea este sa va tineti sfaturile pentru dvs daca nu aveti habar despre o anumita problema. Ce vreti sa spuneti, ca ar trebui sa ma duc cu flori, cadouri....sa o mituiesc.....pt un drept al meu??? Eu nu sunt de aceeasi parere,as fi preferat sa pierd ceva tip si banuti si o dau in judecata si tot obtineam ce doream. Din spusele dvs inteleg ca profesat o meserie doar ca sa obtineti cate ceva de la cineva, nicidecum ca va este draga.
Acordul vecinilor sau al presedintelui nu este un DREPT al d-voastra. Daca era un drept atunci legea nu va mai cerea acordul lor. NU aveti acest drept, si nici daca sunt vecinii de acord nu este obligatoriu sa fie si presedintele sau invers.
Nu este o obligatie a presedintelui sa semneze contra vointei lui, si nici sa argumenteze, astfel incat daca in notificare ati scris ca in caz contrar o dati in judecata reprezinta o "amenintare" la adresa ei si daca are chef veti putea tot d-voastra sa trageti consecintele acestei amenintari!
Daca nu intelegeti sensul cuvintelor, v-as ruga sa nu mai comentati inutil pe acest forum.
Am cerut o parere si asteptam raspunsuri de la cei care au cunostinta de cauza si direct la subiect. Poate era mai bine daca citeati intai care a fost intrebarea si care era defapt problema pe care am intampinat-o.
Conform legii 230/2007 art.42 se solicita acordul proprietarilor invecinati pe plan orizontal si pe plan vertical. Presedintele trebuie sa avizeze acordul acestora, pentru ca detine stampila asociatiei nicidecum sa-si dea acordul, atata timp cat mai exista si alte sedii sociale in acest bloc inseamna ca asociatia si-a dat acordul. Daca presedintele face diferente si pune stampila pe avize doar cui vrea, atunci inseamna ca este un abuz si este dreptul meu sa-i cer o explicatiei, pentru mine de ce nu se poate si in cazul neprimirii unui raspuns care sa justifice refuzul dansei sa o actionez in instanta (daca nu se poate amiabil, doar in instanta se pot solutiona conflictele,nu?) Presedintele nu poate face legea dupa cum are chef.
Cand vorbim de amenintare, deja ne gandim la o infractiune, nu stiam ca actiunea in justitie este o amentintare.... chiar nu vad logica acestor cuvinte!!!
Presedintele nu avizeaza prin stampila pusa acordul vecinilor.
Conform art. citat de d-voastra toti trebuie sa-si dea acordul si nu se avizeaza unul pe altul, iar acordul dat de unii nu genereaza obligatie imediata pentru ceilalti ca sa-si dea si ei acordul !
Si nu cred ca sunteti in masura sa faceti d-voastra ordine pe site. Poate revedeti regulamentul forumului.....