avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator SRL

Buna seara,am o intrebare,daca declansez procedura de insolventa la un SRL, mai pot fi administrator la un altul? Multumesc mult
Legea 31/1990 privind societatile comerciale la art. 73 indice 1 raportat la art.6 alin. 2 are restrictii in acest sens numai daca va aflati sub incidenta art. 143-145 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, respectiv ati savarsit infractiuni legate de bancruta simpla sau bancruta frauduloasa, gestiune frauduloasa sau delapidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator firma intrata in insolventa.consecinte in cazul infiintarii unei noi firme Cristianna Cristianna Buna ziua!Un administrator a carui firma,in care a fost si asociat si administrator ,a intrat in insolventa,poate sa deschida o noua firma in care sa aiba ... (vezi toată discuția)
Administrator firma asztalos asztalos Sunt angajat al unei firme. Pot sa infiintezi propria mea firma(in asociere) unde sa am calitatea de asociat si administrator? (vezi toată discuția)
Asociat unic cu cazier judiciar creatza_70 creatza_70 Este legal ca asociatul unic al unei SRL sa aiba condamnare cu suspendare? Multumesc. (vezi toată discuția)