avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... persoana fara venit, spitalizat acum
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

persoana fara venit, spitalizat acum

Cum pot optine adeverinta de la asigurari de sanatate ,daca sant fara venit de peste 5 ani,multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioana_nt , utilizator 14:38, 14 Ianuarie 2013
In aceasi situatie am fost si cu mama mea care nu are venituri de 15 ani.Am fost la casa de sanatate si am intrebat iar cei de acolo m-au trimis sa achit la administratia financiara asigurarea de sanatete pentru ultimele 6 luni , am achitat suma de 300 lei si cu chitanta , adeverinta de la finante ca nu are venituri si copie dupa buletin, am mers la casa de sanatate si am obtinut adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)
Asigurari medicale camicosa camicosa sant insarcinata in 8 luni si nu lucrez deci nu am asigurare medicala.Am platit pana acum toate analizele necesare.Cum sa procedez sa nu platesc spitalizarea ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)