avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurarea de sanatate dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurarea de sanatate dupa somaj

1). Am terminat somajul la 01.08.''12. Am mers la CNAS Bz pentru plata asigurarii, unde mi s-a cerut suma 350Ron.Este corect? Stiam ca suma lunara aferenta asigurarii nu depaseste 40Ron/luna si in plus am mai beneficia si de cele 3 luni de asigurare de la ultima plata(de la somaj). 2) Sotia lucreaza in invatamant.Este mai bine sa fiu coasigurat la ea? Care ar fi cuantumul platii pentru asigurarea mea si care sunt pasii de urmat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:40, 14 Ianuarie 2013
1. Cititi pe:

www.avocatnet.ro/content/for...

si va lamuriti cum se procedeaza pentru a fi coasiguratul sotiei.

2. In calitate de coasigurat al sotiei nu veti plati nimic dvs. si nici sotia nu va plati contributie mai mare la sanatate.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass persoana fizica COSTELBADESCU COSTELBADESCU Buna seara ! In urma platii asigurarilor de sanatate pentru anul 2017 la sectia financiara, am mers la OPSNAJ pentru a fi luat in evidenta. Am fost ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii de asigurat fara plata contributiei sybilazur sybilazur Buna ziua! As dori sa stiu daca dupa incetarea perioadei de primire a indemnizatiei de somaj, sunt obligata sa depun vreo declaratie la Casa Nationala de ... (vezi toată discuția)
Sistemul de coasigurat gieadaniela gieadaniela Buna seara Am fost in sistemul de coplata pentru ca sotul meu avea servici. Acum sotul meu este in somaj si as vrea sa stiu daca mai figurez coasigurat si ... (vezi toată discuția)