avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parti comune la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parti comune la bloc

Locuiesc la bloc, pe palier am 3 vecini. Problema este ca unul dintre ei si-a renovat apartamentul (acum 2ani).A lasat placi de rigips foarte mari ,si alte resturi de la renovare in dreptul usii mele,intre ap. meu si al lui. Le-a impins spre mine,iar la el a pus flori . Nu i-am spus nimic atata vreme,am crezut ca nu a teminat, dar au trecut 2 ani . Ma incurca . I-am spus sa le mute putin in directia lui .Nu a zis nimic Azi le-am mutat spre el ,dar le-a impinssi mai mult inapoi,spre usa mea. Ce as putea sa fac.?
Cred ca o discutie cu el nu are rostul, e incapatanat. Al treilea vecin nu se confrunta direct cu aceasta problema. Pana acum am avut relatii civilizate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 13:53, 15 Ianuarie 2013
camelia50 a scris:

Consider ca asa cum procedati e corect. Din pacate la noi nu sunt astfel de reguli. Am de gand sa vorbesc si cu administratorul blocului despre aceasta situatie,desi nu stiu ce ar putea face si d-sul decat sa il roage ca si mine. Daca nu, m-am gandit sa fac o sesizare la "Disciplina in constructii".

Vor rade aia de el.
Singura varianta, daca nu intelege de voie buna, e ca asociatia rezolve problema de una singura.

Pasi.
1.Somatie sa elibereze spatiu comun in x zile pentru ca in caz contrariu va fi angajata o firma care sa faca acest lucru iar costurile ii vor fi imputate.
2.Asociatia angajeaza o firma, un pfa, etc care sa elibereze locatia contra cost. Binenteles cu factura si chitanta.
3.Luna urmatoare acele sume platite se vor regasi pe lista de cheltuieli in dreptul respectivului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii are asociatia de propietari? Adrian_P87 Adrian_P87 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de cca 2 luni, pe scara blocului, la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje, s-a mutat cineva (nimeni nu stie numele, ... (vezi toată discuția)
Depozitare interzisa de decizia presedintelui Dana Marin Dana Marin Prin decizia presedintelui asociatiei de proprietari s-a interzis depozitarea obiectelor pe spatiile comune, indiferent de durata de stationare. Ce ne facem ... (vezi toată discuția)
Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)