avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Adevarat sau fals - autopsia se plateste?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Adevarat sau fals - autopsia se plateste?

Dupa ce moare o persoana,daca familia decedatului nu doreste sa i se faca autopsia trebuie sa plateasca ca sa nu i se faca autopsie, iar daca i se face autopsia atunci nu trebuie sa plateasca. Deci daca nu doresti sa i se faca autopsie trebuie sa platesti si daca doresti sa se faca autopsie atunci nu platesti. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Cristi Cristi , Alte profesii 06:13, 16 Ianuarie 2013
Autopsie nu se face dupa cum vrea sau nu vrea familia, ci daca e necesar. Daca medicul nu va elibereaza certificatul constator al decesului fara autopsie, ea se face si se plateste de cel care o cere, de politie.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Deci e obligatoriu sa se faca autopsia sau nu? Daca nu doresti sa se faca atunci trebuie sa platesti o taxa ca sa nu se faca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine elibereaza certificatul de deces? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu cine elibereaza certificatul de deces? medicul de familie sau medicul de familie din zona unde se produce decesul ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuiesc indeplinite ptr a beneficia de asigurarea unui credit bcr? Ene Alexandru Ene Alexandru In calitate de mostenitor, am instiintat BCR ca nu va mai fi platita rata creditului unui contract din cauza decesului. Am mers cu copie de pe Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare laslau laslau tatal meu a decedat recent iar firma de asigurare imi cere 3 acte si anume -copie a contractului de asigurare ... (vezi toată discuția)