avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza

Prin vara am facut cateva prostii,nu stiu ce a fost in capul meu parca am fost posedat,am tepuit mai multe persoane,banuiesc ca aia s-au dus la politie sa faca plangere,nu am domiciliu stabil, de unde pot sa aflu daca sunt cercetat penal, nimeni nu stie unde stau,am pierdut cartela de telefon si telefonul,banii i-am cheltuit,ce se poate intampla...
germanalex chiar daca esti de meserie, cum ai sa afli tu cine e, chiar daca afli unde e cu ajutorul IP-ului... doar nu e singurul tepar din tara asta ca sa fii sigur ca el este cel ce a comis fapta... e un pic SF ceea ce spui tu, nu crezi? sa speram doar ca se va lasa de tzepe...
Eu nu am cum. E normal. Dar daca cineva de la politie, fraude IT a citit forumul si a dorit, deja poate sa stie despre cine e vorba. La asta ma refer. Eu nu am acces la log-uri, dar ei da.
meme1234 a scris:
va amintesc ca acest forum nu este pentru a-i jigni pe cei ce isi expun problemele sau pentru a-i judeca. ajutati-i cu un sfat, daca puteti. daca nu puteti, mai bine nu va obositi sa le raspundeti. nu e frumos sa ii luati la misto pentru ceea ce au facut sau nu au facut.

Nu trebuie sa-mi reamintiti acest lucru @meme1234:).
Am citat numai una din afirmatiile facute de @VasileRadu. Postarile dansului sunt contradictorii, iar mai devreme sau mai tarziu fapta, care cel mai probabil este inselaciune, va fi dovedita, iar autorul prins.
Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.
Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

[ link extern ]
Raspunderea penala este inlaturata potrivit dispozitiilor art. 122, dar la fel de bine, termenul de prescriptie poate fi intrerupt (art. 123).
PRESCRIPŢIA
Art. 122

Termenele de prescripţie a răspunderii penale pentru persoana fizică sunt:
[...] b) 10 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani, dar care nu depăşeşte 15 ani;

[ link extern ]
Domnilor,eu nu ma ascund ce asi avea de ascuns,nu ma cauta nimeni, m-am uitat peste tot in toate portalurile astea de justitie,am trecut si pe la aia urmariti general,multi rau,numele meu nu apare nicaieri,o fi posibil ca aia care au luat teapa sa nu fi depus nici o plangere,cine stie ce naiba o fi in capul lor,la unul i-am lasat si niste acte,i-am zis asa mai mult in gluma,tinele ca ma intorc repede,poate inca ma asteapta…

Curios,de la o intrebare simpla uite unde se ajunge...pana la urma tot nu am aflat raspunsul.
Repet intrebarea
Vreau sa stiu asa cu aproximatie cat timp dureaza pana ma dau astia in urmarire…Prima plangere banuiesc ca a fost depusa in luna iunie 2012

Raspuns: sper ca incredibil de repede.

Alte discuții în legătură

Inselaciune Darksider09 Darksider09 Buna ziua,am si eu o problema eu in urma cu 1 sapt am facut un schimb de telefoane pe internet eu i-am dat unui tip un telefon si 1 mil 500 si el trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Durata anchetei oltul oltul daca am dat o teapa pt cineva iar el a depus plangere la politie de ce dureaza saptamani chiar luni pana primesc citatia? mentin ca partea vatamata stie numele ... (vezi toată discuția)
Teapa olx mariusbt1 mariusbt1 am dat o teapa pe olx, in 2017 colet trimis prin posta ,trimitand in loc de produsul respectiv care era in anunt un produs mai ieftin.acum dupa 3 ani, . ieri ... (vezi toată discuția)