avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... taxe muzica
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

taxe muzica

Buna ziua,
Ptr. un club care isi restrange activitatea si singura modalitate de functionare o sa fie ca o data pe luna sa realizeze spectacole in sensul ca o sa invite cate un artist foarte cunoscut ,o sa trebuieasca sa platesc toate taxele ptr. muzica ? CREDIDAM ,UPFR SI UCMR ADA ?

Alte discuții în legătură

Taxa drepturi de autor pentru muzicã ambientalã Crinisor Crinisor Buna ziua, pt difuzare muzica ambientala, am platit taxe la UCMR-ADA si CREDIDAM. Mi-a mai cerut sa platesc si la ei UPFR-ul. Pe site la ORDA mai apar si ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Taxa dr.autor Monica H. Monica H. buna ziua, 1. cum pot asculta muzica intr o librarie fara a plati acea taxa anuala si fara a fi sanctionat??? 2. daca eu ca si editura am \"tiparit\" ... (vezi toată discuția)