avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

am constatat un prejudiciu,am anuntat seful direct si personalu de la security.S-au luat declaratii de la persoanele respective care au confirmat ca s-au aruncat la gunoi.S-a recuperat paguba .Seful direct nu a dat dispozitie sa se faca inventar la data respectiva- s-a facut inventar dupa 3 saptamani si s-a constatat o lipsa mai mare ingestiunea este deschisa.Ce procedura legala se aplica in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:35, 16 Ianuarie 2013
in urma acestor evenimente, si decizii incorecte a sefilor , se cauta vinovat si se incearca fortarea demisiei celui care a adus la cunostinta faptele, ba mai mult i se aduc acuzatii indirecte.
decizia companie asupra celor implicati a fost sa declare in fata notarului ca prejudiciul a fot aruncat la gunoi si ca se va recupera paguba.
da ,de sustragere
Este dreptul angajatorului sa decida cea re de facut, iar salariatul nemultumit de decizia angajatorului o poate contesta in instanta.

Angajatorul nu poate forta pe nimeni sa-si dea demisia , intrucat salariatul care a demisionat va putea să sesizeze instanţa judecătorească, solicitând anularea demisiei, în cazul în care pretinde că demisia a fost provocată de angajator.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi trasă la răspundere pentru lipsa ieșită în gestiune? Mihaela 85 Mihaela 85 Bună ziua aș vrea să știu dacă pot fi trasă la răspundere pentru lipsa ieșită în gestiune preluată cu inventar chiar dacă nu am desfășurat ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare - lucrator gestionar dmmagazin dmmagazin Doresc sa stiu care sunt temeiurile de drept si de fapt care pot determina angajarea raspunderii materiale. Sunt lucrator gestionar impreuna cu alte 2 colege ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna- comert marcela123 marcela123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : la o gestiune comuna la un magazin alimentar, in momentul cand apare minusul, in ce masura pot fi ... (vezi toată discuția)