In 2007 au fost stransi nuste bani de la mai multe firme pentru un scop precis. Din diverse motive acel lucru nu a mai fost dus la indeplinire, motiv pentru care banii au fos treturnati, mai putin catre o firma care intre timp s-a desfiintat. Danii au fost primiti de la un imputernicit in numele firmei respective. Acum sunt intr-o incurcatura nu a plans nimeni dupa ei si nici eu nu stiu cui sa-i inapoiez fara a avea probleme mai tarziu. Banii au fost primiti de la acea firma prin persoana imputernicita doar pe baza de semnatura de presare primire din partea ambelor parti.
s-a desfiintat in sensul ca cei doi reprezentanti legali au hotarat sa se desparta. Am inteles ca trebuie sa dau de unul dintre cei doi fosti administratori.
Cand am primit banii am scris :
Am primit suma de .... de la firma X reprezentata de dl Y (altul decat unul din cei doi administratori)
cand ii predau ce trebuie sa scriu ?
Am restituit suma.... dl ...... in calitate de fost asociat la firma X. Orice alta solicitare de restituire din partea altor persoane se considera a fi nula - cu semnaturile de rigoare
Aceste precizari sunt indeajuns sa pot avea constiinta linistita?
Daca, la primirea banilor, nu s-a fost nici o legalizare, la restituire, avand in vedere situatia data, trebuie autentificata restituirea?