avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Lichidare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Lichidare ONG

Am desfiintat un ONG pe diverse motive toate intemeiate iar Judecatoria ne-a desemnat un lichidator din oficiu. Dar acesta imi cere 1000 lei pentru lichidarea Ong-ului.
Eu nu am acesti bani deoarece sunt persoana cu handicap si am si un copil in intretinere. Ce pot sa fac? Pentru ca ceilalti membrii fondatori au disparut si eu am depus cerere de dizolvare.
Daca nu-i platesc actele raman la lichidator . In cat timp se prescriu?Va rog sa ma ajutati cu un sfat si va multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Dizolvare ong prin hotarare judecatoreasca mikyangel mikyangel Buna ziua, Am primit Hotararea de dizolvare a ONG si am vazut ca instanta a numit un lichidator dar membrii fondatori nu sunt in tara si nu mai avem nici un ... (vezi toată discuția)
Dizolvare ong cleontie cleontie Buna seara, Dorim sa dizolvam un ONG. Am inteles ca bunurile vor fi donate catre o asociatie de profil prin hotarare AGA. Ce se intampla insa cu ... (vezi toată discuția)
Amenda ong Andios Andios Buna ziua, Avem un ong non-profit, infiintat in 2017. Din diverse motice (personale, schimbare prioritati etc) nu am avut activitati, nu avem nici cont ... (vezi toată discuția)