avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Dizolvare ONG prin hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Dizolvare ONG prin hotarare judecatoreasca

Buna ziua,

Am primit Hotararea de dizolvare a ONG si am vazut ca instanta a numit un lichidator dar membrii fondatori nu sunt in tara si nu mai avem nici un ban in patrimoniu.
In acest caz ce se intimpla?
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 13:47, 2 Martie 2012
Trebuie sa va uitati in statutul ONG-ului,respectiv actul constitutiv, al ong-ului infintat de d-voastra impreuna cu ceilalti membrii fondatori, cu privire la dizolvarea ong-ului. Procedura de dizolvare va decurge oricum de la sine fie ca ceilalti membrii fondatori sunt sau nu in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare ong cleontie cleontie Buna seara, Dorim sa dizolvam un ONG. Am inteles ca bunurile vor fi donate catre o asociatie de profil prin hotarare AGA. Ce se intampla insa cu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare asociatie non profit wrunning wrunning Buna ziua! Sunt membru asociat al unei asociatii non profit fondate in 2007, care nu a avut absolut niciun fel de activitate.La doua luni de la formare am fost ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la statutul de membru al unei asociatii ionita anisoara ionita anisoara va rog sa-mi spuneti ce repercursiuni ar putea avea retragerea unui membru fondator din C.D. si demisia lui din Asociatie?Cum interpretati acestea?Dar ... (vezi toată discuția)